Dinu Popescu: Votez cu conștiința împăcată Dăncilă. HAI pa cu MANIPULĂRILE!

Dinu Popescu
Dinu Popescu

Dinu Popescu, psihoterapeut cognitiv comportamental, a revenit cu un mesaj viral despre turul doi al alegerilor prezidențiale 2019.

”Eu nu știu ce face Klaun (n.r. - Klaus Iohannis) în momentul ăsta. Dar, după prestațiile lui din ultimele zile, raportate la aparițiile publice ale V. Dăncilă de marți și de miercuri, dacă aș fi consilierul lui știu ce l-aș sfătui să facă: bagajul. Preventiv!


Duminică nu mai e despre două rele. E despre amendarea aroganței, a disprețului la adresa României și românilor.


Nu am votat niciodată până acum. În mod normal nu aș fi mers nici duminică. Dar, în ce mă privește, raționalizând pe baza logicii deductive, pentru mine decizia e simplă și clară: Votez cu conștiința împăcată V. Dăncilă.


Și o spun public pentru ca toți cei care trăiesc acum în ceea ce sociologii numesc „spirala tăcerii" să știe că nu e nimic rușinos în asta: În a alege să alegi candidatul care te respectă suficient încât să îți câștige votul, în detrimentul Klaunului care emană jemanfișism față de Constituția României, față de principiile de bază ale democrației (debate și conferințe deschise, nu jurnaliști ținuți la ușă), și față de „săracii" care l-au votat și nu își fac concediile în Tenerife și Miami pe banii Administrației Prezidențiale.


Apropo, după „dezastrul" guvernării PSD, a venit Guvernul Meu. Au apărut primele rezultate: euro la maximul istoric și două împrumuturi de 900 și 500 de milioane la o dobândă de 4% contractate de somitatea în politici economice, Cîțu. Și protejata lui Klaun (n.r. - Klaus Iohannis), Raluca Turcan, ne spune că e bine să te culci sănătos, dar e rău să te trezești mort. O superfetație de cultură!


Hai, pa cu manipulările.


Iar pentru cei care vor să comenteze, știu, sunt ciumat, iubesc Rusia și am de încasat bani de la Dragnea pentru postarea asta.


Mulțumesc”, a scris Dinu Popescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel