Dinamo București - Botoșani . Rednic: ”Avionul nu a mai avut benzină”

Dinamo București - Botoșani . Rednic: ”Avionul nu a mai avut benzină”
Dinamo București - Botoșani . Rednic: ”Avionul nu a mai avut benzină”

Dinamo București - Botoșani a fost capul de afiș al etapei a 24-a îm Liga 1.

În declarațiile de după meci, Mircea Rednic, antrenorul ”câinilor roșii”, a dat de înţeles că a avut probleme de lot. În continuare, fotbaliştii trebuie să-i demonstreze că merită să rămână la Dinamo. El a spus că abia în vară poate avea loc o nouă împrospătare a lotului:

"Au fost şi forţate schimbările, pentru că în partea dreaptă am jucat cu cel de pe stânga. Avionul nu a mai avut benzină şi nu am mai plecat şi la prima schimbare s-a simţit totul. Papazoglou a fost ok, dar poate putea mai mult. E nevoie de răbdare. Ei ştiau foarte bine care e situaţia noastră, vrem să pregătim sezonul următor. Sunt jucători a căror contracte pot fi schimbate în vară, depinde doar de ei. E ruşinos, e trist, anul ăsta au fost multe investiţii, iar bugetul a fost mai mare", a precizat antrenorul dinamovist.

Dinamo București - Botoșani rezultat


Dinamo a ratat, duminică seara, calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce a pierdut pe teren propriu, cu 1-2 (1-1), în faţa echipei FC Botoşani. La finalul partidei, Mircea Rednic şi-a început discursul cu o ironie, a analizat partida şi a susţinut că fotbaliştii ar trebui să-l impresioneze până la finalul sezonului, întrucât pot pleca mai devreme de la club.

Antrenorul lui Dinamo nu se mai gândește la investiții în jucători. Totuși, vrea să mai aducă un fundaș dreapta, dar îi asigură pe cei aflați acum sub contract cu clubul că vor rămâne.

"Și în play-out, și la anul rămân. O să mai vină un singur jucător. Nu l-am avut pe Sorescu, așa cum e el pe poziția aia, improvizație. S-a dereglat totul. A trebuit să joace Aliji acolo, Jordan Mustoe pe stânga și el n-a mai jucat de mult titular. Am schimbat azi echipa și asta s-a văzut”, a mai spus rednic, vizibil supărat pe rezultatul meciului Dinamo București - Botoșani.

Citește și:

Dinamo - FC Botoșani, rezultat final. Ratează play off-ul

Antrenor fotbal, gest impresionant pentru jucători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel