Antrenor fotbal, gest impresionant pentru jucători

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că primul salariu de la preluarea formaţiei alb-roşii, primit zilele trecute, l-a împărţit jucătorilor din lot.

"Eu am primit primul salariu de la Dinamo şi l-am dăruit jucătorilor. Am zis că nu voi lua salariu... vedem, dacă voi intra în play-off am o primă de 20.000 de euro. Până atunci, ce voi lua, voi da jucătorilor pentru că merită", a explicat el.

VEZI ȘI Dinamo - FC Botoșani. Declarații emoționante pentru Mircea Rednic

Rednic a menţionat că nu face calcule, însă recunoaşte că ar fi o minune ca Dinamo să se califice în play-off. "Nu am ce calcule să fac, în primul rând noi trebuie să câştigăm şi după aia vedem ce fac şi ceilalţi. Şi Viitorul a intrat în joc după înfrângerea de ieri, deci suntem opt echipe (n.r. - în lupta pentru calificarea în play-off). Rezultatul de la Ovidiu (n.r. - FC Viitorul - CSM Poli Iaşi 0-1) ne încurcă şi nu ne încurcă. Noi nu trebuie să facem calcule, noi trebuie să câştigăm aceste trei meciuri care ne-au rămas. În momentul de faţă, ar fi o minune să ajungem în play-off. Iar acolo noi întotdeauna ne-am apărat şansele. Nu jucăm pentru nimeni, pentru că şi noi ne-am dori un loc de cupele europene", a precizat el.

CITEȘTE ȘI Dinamo - FC Botoșani. Declarații emoționante pentru Mircea Rednic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel