Dinamo - FC Botoșani. Declarații emoționante pentru Mircea Rednic

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Fotbalistul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, titular în primele două meciuri oficiale din acest an, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că se bucură de încrederea acordată de antrenorul Mircea Rednic şi speră să nu îl dezamăgească.

"Mă bucur foarte mult că nea Mircea (n.r. - antrenorul Mircea Rednic) îmi dă încredere, sper să nu îl dezamăgesc şi să rămân titular. Iar la anul sper să intrăm în play-off şi să ne batem pentru titlu. Până plec de la Dinamo sper să câştig şi eu un trofeu. Colaborarea cu Klimavicius (n.r. - lituanianul Linas Klimavicius) e la început, au trecut doar două partide. Vom vedea pe parcurs cum va fi să fac cuplu de fundaşi cu el. E însă foarte bine că nu am primit gol, sper să rămânem la fel în continuare pentru că avem golaveraj negativ şi asta nu este deloc în regulă. Dinamo este un club de tradiţie şi nu trebuie să fie în asemenea situaţii", a spus fundaşul în vârstă de 19 ani.

Dinamo - FC Botoșani, duminică, de la ora 20.00


Ricardo Grigore speră ca formaţia sa să obţină duminică seara, cu FC Botoşani, a treia victorie consecutivă de la reluarea campionatului. "Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva celor de la Botoşani. Avem mare nevoie de cele trei puncte, aşa că sperăm să facem o partidă foarte bună mâine seară. Am făcut analiza echipei din Botoşani, am văzut ce joacă şi acum vom vedea ce se va întâmpla pe teren. Nu facem calcule, încercăm să luăm fiecare meci în parte. Avem nevoie de victorie, iar la final vom vedea ce se va întâmpla", a precizat fotbalistul.

VEZI ȘI Bărbatul cu bomba de la RTV cerea GLOANȚE pentru un lider politic

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 20,00, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii I.

CITEȘTE ȘI BUGET 2019. Ce i-a cerut Borza ministrului Teodorovici după votul din Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel