EXCLUSIV  Diana Tache, după ce Vlad Voiculescu a publicat baze de date de la vaccinare: Zis și Vatican. Ca să înţeleagă domnul Berechet

Guvernul României
Guvernul României

Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, a fost numit "stat în stat" de către Diana Tache, după ce a luat decizia de a publica informații din cadrul Ministerului său.

Diana Tache a comentat modul în care ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, înțelege transparența instituțională în cadrul Ministerului său de resort. Acesta a publicat o listă cu centrele de vaccinare unde au avut acces membri ai serviciilor de informații și ai armatei.

„Care transparență? Într-atât de transparent încât punem bazele de date pe Internet pe care le găsim prin ministerele pe care le conducem”, a spus Diana Tache. Aceasta a mai punctat că în acest caz, nu s-au mai făcut precizări despre ancheta cerută de premierul Florin Cîțu prin intermediul Corpului său de Control. 

Vlad Voiculescu, "stat în stat"

"Dacă a făcut-o dl Voiculescu, dânsul are dreptate să o facă", a replicat Bogdan Chirieac, cu referire la faptul că premierul nu a mai anunţat niciun rezultat al Corpului de Control. 

„Păi să vină domnul Cîțu și să ne spună: îl avem aici pe domnul Vlăduț Voiculescu, zis și Vatican, acest stat în stat din Guvernul României”, a adăugat aceasta. 

"Ce bine i-aţi spus, zis şi Vatican", a răspuns, vizibil amuzat, Bogdan Chirieac. 

"Păi da, ca să înţeleagă şi dl Berechet, de la Poliţia Capitalei, că ştie mai bine cu 'aka'. Adică din astea cu 'zis şi Pian', etc", a mai spus Diana Tache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel