Diamant de 20 de milioane de dolari, recuperat în Dubai

Diamantul Pink Star
Diamantul Pink Star

Poliţia din Dubai a anunţat joi că a reuşit să recupereze un diamant rar albastru de 20 de milioane de dolari care fusese furat şi apoi introdus prin contrabandă în Sri Lanka.

Într-o înregistrare video postată de reţelele sociale, poliţiştii precizează că piatra preţioasă a fost furată de un agent de pază al unei companii de transfer de fonduri, care a reuşit să dejoace trei sisteme de securitate. Acesta a reuşit apoi să trimită piatra în Sri Lanka, ascunsă într-o pereche de pantofi de la bordul unei nave de transport mărfuri.

100 de suspecți audiați

Potrivit poliţiei, întreaga încărcătură a navei a fost recuperată şi percheziţionată, iar diamantul a fost găsit. Rezultatul a fost obţinut după interogarea a circa o sută de suspecţi şi analizarea a mii de ore de supraveghere video, conform aceleiaşi surse. Principalul suspect, reţinut într-un alt emirat apropiat de Dubai, a mărturisit, în cele din urmă, fapta comisă. Diamantul este obiectul cu cea mai mare valoare recuperat vreodată de poliţia din Dubai, a precizat instituţia, fără a indica cine este proprietarul acestei pietre preţioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel