EXCLUSIV  Diaconescu (PMP), semnal NEGRU pentru zona economică venit de la nivel înalt

Cristian Diaconescu / Foto Facebook, arhivă
Cristian Diaconescu / Foto Facebook, arhivă

Cristian Diaconescu (PMP) a atras atenția la DC News TV că 'nu mai avem bilaterale cam cu nimeni'.

După ce a vorbit despre situația din interior Partidului Național Liberal, despre PNRR, creșterea economică, valul patru de pandemie și pregătirile pentru școli și spitale, Cristian Diaconescu (PMP) a adus în discuție subiectul proiectelor bilaterale. 

'N-am elemente de detaliu, dar are un anumit tip de semnificație faptul că noi, practic, nu mai avem bilaterale cam cu nimeni.', a afirmat președintele PMP, Cristian Diaconescu, la DC News TV. 

El a menționat că 'nimeni nu mai vine în proiecte bilaterale la noi', numind acest lucru 'un semnal inclusiv pentru zona economică'.

'Politicul deschide calea, iar apoi vine zona investițională.', a punctat el. 

'Am auzit tipi nervoși, cum se duc la ambasadorii statelor europene, în diverse locuri, în ministere. Mi-aș dori și ai mei să rupă ușa la ministere, în diverse instituții, pentru că asta e lumea în care trăim!', a conchis el. 

VEZI ȘI: Creșterea economică. Diaconescu (PMP): O minciună jenantă!

Întrebat de către analistul politic Bogdan Chirieac cum comentează prăbușirea nivelului de trai în România, președintele PMP, Cristian Diaconescu, a preferat să se refere 'doar la unul de atitudine'.

'În momentul în care ți-ai asumat guvernarea și ai probleme atât de serioase în partid, cum este cazul PNL, dă-te domle' un pic la o parte, rezolvă problemele și întoarce-te după aceea.', a spus Cristian Diaconescu la DC News TV. 

'În acest moment, nici cei 13% din PNRR eu nu cred că vor ajunge în România, până la  începutul anului viitor. De ce? Dacă mergem după declarațiile publice ale șefului USR-PLUS, în octombrie s-ar aproba respectivul plan... Eu am alte date, că nu se va aproba chiar în octombrie.', a adăugat președintele PMP, menționând că 'e doar un exemplu'. 

'E o minciună jenantă'

Cât despre creșterea economică, președintele PMP Cristian Diaconescu a acuzat că la mijloc este 'o minciună jenantă'. (Citește continuarea articolului AICI.)

Diaconescu a vorbit la DC News TV și despre situația din Afganistan

Extragerea de către ţările Uniunii Europene a oamenilor pe care i-a avut în Afganistan nu s-a făcut într-un mod organizat, nefiind o acţiune coordonată la nivelul UE, a susținut Diaconescu la DC News TV. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel