Dezbatere Iohannis. Viorica Dăncilă forțează. Chirieac: Chiar nu mai contează

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre mișcarea Vioricăi Dăncilă, cu două zile înainte de votul care va avea loc duminică.

Viorica Dăncilă a anunțat că încearcă până la finalul acestei zile o dezbatere cu Klaus Iohannis. Campania se încheie oficial azi, iar echipa de campanie a liderului PSD încearcă să ia legătura cu staff-ul lui Iohannis pentru a organiza o dezbatere azi de la ora 20:00.

Bogdan Chirieac a comentat apelul public pe care l-a lansat Viorica Dăncilă.

„Rămâne să se exprime electoratul la vot. Era normal să fie o dezbatere între cei doi candidați. Să nu uităm că doamna Dăncilă are în spate, în primul tur, două milioane de voturi. Dacă nu o respecți pe doamna Dăncilă, măcar să respecți cei două milioane de votanți ai domniei sale. Dar deja ne aflăm în faza în care chiar nu mai contează lucrurile acestea. Rămâne ca duminică la vot, românii să aleagă.

Eu cred că domnul Iohannis și-a stabilizat alegătorii în timp ce doamna Dăncilă a convins mai mulți simpatizanți PSD să vină la votul de duminică. Eu cred că o vor vota și mulți dintre cei care nu au votat în turul I, dar care doresc să voteze în turul II. Din acest punct de vedere ambii candidați și-au făcut treaba. Doamna Dăncilă a punctat mai mult”, a precizat Chirieac la România TV, adăugând însă că, diferența pe care Viorica Dăncilă o are de recuperat față de președintele în exercițiu este una semnificativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel