Dezbatere Iohannis - Dăncilă. Chirieac: Pot avea loc schimbări. Influenţă asupra celor care nu au votat în primul tur

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre modul în care o dezbatere electorală Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis ar putea influenţa votul din turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Bogdan Chirieac a vorbit despre ce s-ar putea întâmpla în cadrul unei dezbateri electorale între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis şi cum ar putea influenţa aceasta rezultatul turului doi al alegerilor. 

"E normal să aibă loc cel puţin o dezbatere publică între finaliştii pentru mandatul de preşedinte al României. Pentru Iohannis, absenţa unei astfel de dezbateri nu a avut o influenţă negativă, pentru că vedem că a luat 38%, deci pentru dânsul nu a fost iar, până la urmă, fiecare candidat face ceea ce crede că e mai bine pentru el în campanie, nu pentru poporul muncitor. Pentru că poporul muncitor ştie el ce e bine pentru el", a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat în ce mod o astfel de confruntare ar putea înclina balanţa în turul doi, Bogdan Chirieac a declarat: "Îmi e foarte greu să spun câtă vreme nu a avut loc confruntarea. Eu ştiu ce o să se întâmple acolo? Dacă se enervează domnul Iohannis, dacă nu ştiu ce face doamna Dăncilă... În funcţie de asta sigur, pot avea loc schimbări, mai ales în rândul celor care nu au votat. Deci acolo poţi să îi aduci la vot, se pot întâmpla lucruri. Dar s-ar putea ca domnul Iohannis să nu dorească această întâlnire".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel