Deshumarea lui Mihai Eminescu! Poetul Laurian Stănchescu, memoriu către procurorul Lazăr

Tudor Curtifan / 10 iul 2018 / 19:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Poetul Laurian Stănchescu a depus un memoriu către Augustin Lazăr, procurorul general al României.

Poetul Laurian Stănchescu îi solicită procurorului Lazăr, în memoriul depus, deshumarea poetului național Mihai Eminescu și anchetarea condițiilor morții acestuia, prin deschiderea unui dosar privind moarte suspectă.

Iată memoriul adresat procurorului general Augustin Lazăr de către poetul Laurian Stănchescu, publicat pe pagina personală de Facebook a poetului:

„Excelență,

În urmă cu 129 ani s-a petrecut o crimă de neiertat împotriva lui Mihai Eminescu, Voievodul Limbii și Culturii Române, mucenicul întemeietor de grai românesc. De la moartea sa au apărut o serie de mărturii, documente și rapoarte medicale din țară și din străinătate, toate semnate de savanți în medicină legală, cercetători de elită, membri ai familiei poetului. Sunt aduse dovezi fără tăgadă și care vorbesc despre uciderea poetului prin tratamente exagerate cu injecții de mercur pentru diagnostice false. Abuzurile medicale și torturile la care a fost supus fără voia sa i-au adus moartea prematură și au aruncat dezonoarea asupra memoriei și spiritului său cardinal. Mihai Eminescu este Crucifixul și Constelația spiritualității românești, numele său trebuie scos din mormânt și pus curat în catapeteasma neamului pentru care a murit și a suferit un martiraj neomenesc. Amintesc că Franța a procedat la fel cu trupul lui Napoleon Bonaparte, nefiind nici o impietate.

Excelență, depun ca mărturie a acestul Memoriu, - Mihai Eminescu, un Dumnezeu rănit -, cartea mea în care veți găsi documentele necesare deshumării cât mai grabnice, apoi îl vom așeza pe Mihai Eminescu în triumf în pământul pe care l-a iubit mucenicindu-l.

Excelență, aveți această datorie de onoare față de dumneavoastră și față de un adevăr îngropat odată cu Mihai Eminescu”.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24