Denise Rifai, dezvăluire în direct: Da, pe el l-am votat!

Denise-Rifai-Cozmin-Gușă-Realitatea-TV-25.07.2019
Denise-Rifai-Cozmin-Gușă-Realitatea-TV-25.07.2019

Denise Rifai l-a avut invitat, joi seara, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV, pe Cozmin Gușă. Discuția celor doi a culminat cu detalii picante din 'bucătăria internă' a televiziunii, precum și cu cine a votat Denise Rifai la Europarlamentarele din acest an.

Discuția celor doi s-a axat pe problemele politice actuale, în special despre alegerile prezidențiale din acest an. Discuția a ajuns până la detalii picante despre linia editorială a Realitatea TV din acești ani, dialogul culminând cu declarația prezentatoarei Denise Rifai, care a recunoscut că a votat cu Traian Băsescu la alegerile europarlamentare din acest an.

Fiecare moderator poate să aibă un favorit la prezidențiale. a spus Gușă.

Facem linia editorială în direct? a întrebat Rifai.

Pai, nu e normal? a răspuns Gușă.

O negociem după emisiune. a spus Rifai.

Dar, te-a împiedicat cineva să îl sprijini pe domnul Băsescu în această campanie... că l-ai dus în Parlamentul European. Dacă nu făcea emisiunile cu tine... a zis Gușă.

Să discutăm independența și libertatea de exprimare în afara acestei emisiuni. a spus Rifai.

Independența există. Eu doar am spus că Realitatea TV nu are candidat favorit la prezidențiale și că vom fi corecți, prezentându-le, atât defectele, cât și calitățile. a răspuns Gușă.

De exemplu, eu nu l-am sprijinit pe Băsescu, nici pe Ponta, i-am invitat pe toți în emisiune. Publicul meu, care este și publicul tău, care este și publicul nostru a putut să aleagă. Eu nu am influențat. Însă, după vot, am spus cu cine am votat, care a fost opțiunea mea. Da, l-am votat pe Băsescu (n.r. la alegerile europarlamentare)!' a conchis Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel