Deficit la pensii. Marius Budăi: Din păcate, eu sper să nu fie așa

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, i-a predat astăzi mandatul noului ministru, Violeta Alexandru. Aceasta s-a arătat îngrijorată de deficitul la pensii și spune că va solicita o evaluare în minister. 

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a reacționat în direct la România TV după ce noul ministru, Violeta Alexandru, a solicitat o evaluare pentru a vedea exact care este situația în minister după ce ar fi găsit un deficit ”îngrijorător”. 

”Hai să vorbim de deficit. Când am preluat guvernarea în 2017, de la Guvernul Cioloș din care doamna ministru a făcut parte, era deficitul de 18 miliarde, iar acum este de două miliarde. Când era mai îngrijorător? Eu îi doresc doamnei ministru ca după aproape trei ani de guvernare, dacă vor rămâne, să scadă și ei cu 16 miliarde acest deficit. Asta înseamnă că ar trebui să avem un 14 miliarde excedent. Din păcate, eu sper să nu fie așa, dar din păcate pentru că am urmărit și discursul domnului prim-ministru, nu am văzut nimic de salarii și de pensii. Azi lansăm pe piață deficit îngrijorător. Când eram eu în Guvern era deficit de 18 și nu era un deficit care să ne îngrijoreze. Astăzi e de doi și ne îngrijorează”, a precizat Marius Budăi în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel