Declarații Blaga. Radu Tudor: Una din imaginile care vor face furori

Descriere foto:

În cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire", din aceasta seară, Radu Tudor și-a exprimat opinia față de ultimele declarații ale lui Vasile Blaga, după ședință.

"Una din imaginile care vor face furori. Din acest punct de vedere, se va discuta foarte mult pe această paralelă între echipa care îl susţinea pe Traian Băsescu şi echipa care îl susţine astăzi pe Iohannis. Aceleaşi figuri: Vasile Blaga, Emil Boc, Viorel Pode, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase. Roberta Anastase, care a fost filmată furând la legea pensiilor, este acum om important al PNL (...) Revenirea lui Vasile Blaga, din punctul meu de vedere, reprezintă o revigorare a principalului partid de opoziţie.

Îl ştim pe Blaga, ştim ce-i poate pielea. A condus toate campaniile electorale ale PD, PDL și ale lui Traian Băsescu, cele mai multe soldate cu succes. A condus campania electorală a lui Klaus Iohannis, în 2014. Fără el, nu ar fi fost Iohannis președintele României.

La puţin timp după ce presedintele a anunţat că va candida pentru al doilea mandat, revine şi Vasile Blaga în fruntea partidului, cu nişte evoluţii spectaculoase, cu un Ludovic Orban preşedinte PNL, care se afla în sediul partidului şi care nu participa la şedinţa condusă de Vasile Blaga. Se întâmplă lucuri foarte interesante", a spus Radu Tudor.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27