Decizie privind încarcerarea lui Radu Mazăre. Când iese de la Rahova

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Radu Mazăre rămâne închis la penitenciarul Rahova până în anul 2020, conform România TV.

Radu Mazăre și-a încheiat perioada de 21 de zile de carantină, însă va rămâne într-un regim închis la penitenciarul Rahova până în martie 2020 pentru că doar atunci se poate repune în discuție regimul arestului, conform România TV. Radu Mazăre va fi mutat la secția de arestați, comisia nu l-a încadrat ca fiind un deținut vulnerabil, însă acesta are termen de contestație de 3 zile.

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a precizat pentru MEDIAFAX, că o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate în regim închis, până în anul 2021. Decizia comisiei vine după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină. Potrivit lui Mihai Mazăre, fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român. Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Acesta și-a cerut iubita prin telefon și, la ceremonie, va purta același costum pe care-l poartă în fața instanței. Fostul primar al Constanţeia fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.

Amintim faptul că fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost adus, luni, din penitenciar la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde se judecă apelul dosarului privind locuințele sociale din campusul "Henri Coandă", cauză în care fostul edil și fratele său au fost achitați în primă instanță. El este încarcerat în urma pedepsei definitive la 9 ani de închisoare primite în dosarul privind retrocedările de plaje și terenuri din Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel