Decapitări la PSD după ce Dăncilă a pierdut alegerile. Firea, anunț

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a făcut declarații după ce Viorica Dăncilă a pierdut în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Din punctul meu de vedere, nu (n.r. după ce a fost întrebată dacă va fi agitație în interiorul PSD). Deși, uneori, sunt caracterizată ca fiind o persoană conflictuală, eu doar mă apar. Răspund, dar niciodată nu atac. Cred că trebuie să fim maturi, să vedem exact unde s-a greșit, cum s-a greșit. Să îmbunătățim dialogul cu cetățenii”, a spus Gabriela Firea, duminică seară, la Antena 3.

De asemenea, după ce a fost întrebată dacă sunt pregătite „decapitări la PSD”, a răspuns astfel: „Dacă este să analizăm ultimii ani din istoria noastră recentă, cel puțin noi, să spunem cei mai tineri în politică, am regretat anumite momente politice care nu prea ne-au adus cinste. Și anume: dacă un lider politic obținea un scor extraordinar sau pierdea anumite alegeri, noi, în loc să vedem de ce s-a obținut acel scor, să îmbunătățim relația noastră cu românii, să corectăm ceea ce se consideră a fi greșit, am venit să ne luptăm între noi. Nu cred că a fost de fiecare dată o atitudine corectă, dimpotrivă!”

Exit poll-ul Curs-Avangarde, pentru ora 19.30, arată că în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a obținut 64,8%, în timp ce Viorica Dăncilă a primit 35,2%. Eșantionul construit pentru exit poll nu a inclus secții de votare din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel