De cine ASCULTĂ Putin. "Cel mai înfricoșător om de pe planetă"

Vladimir Putin este unul dintre cei mai influenți oameni din lume, însă în spatele jocurilor dure puse în scenă de către președintele rus, stau oameni extrem de potenți financiar, care învârt miliarde de euro și finanțează jocurile lui Putin. Unul dintre ei este foarte temut, poate cel mai temut. 

Este Igor Sechin, directorul general al Rosneft. A fost agent KGB, fiind denumit de analişti şi de oamenii politici "Darth Vader" al Rusiei, sau "cel mai înfricoşător om de pe Planetă", din cauza trecutului său, scrie Antena 3. Analiștii mai spun că Igor Sechin nu are scrupule şi că este în stare să calce pe cadavre pentru a-şi duce la îndeplinire scopul.

Jurnaliştii britanici de la The Guardian scriu despre Sechin că s-ar fi aflat în spatele uşilor închise de la Kremlin, fiind omul care dictează planurile alături de Putin. A "ajutat" şi la concretizarea parteneriatului TNK-BP, un joint venture între British Petroleum şi gigantul rus, afacere de 55 de miliarde de dolari.

Vladimir Milov, un opozant al lui Putin, a scris în Time: “Informal, Sechin conduce o facţiune a Kremlinului cunoscută sub numele de Siloviki sau Oamenii Forţei, grup format din foşti agenţi de securitate, grup care are o influenţă foarte mare asupra clasei politice şi nimeni nu poate egala apetitul pentru control al lui Sechin”.

VEZI și: Pe cine îmbrățișează Putin în imaginea care a stârnit mari controverse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel