EXCLUSIV  De ce stau ascunși politicienii din Alba. Victor Negrescu: Fac orice să nu ajungă în presa națională

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Europarlamentarul Victor Negrescu a vorbit la DC NEWS despre lucrul de care le este frică politicienilor din Alba Iulia.

Victor Negrescu, europarlamentar și candidat pentru un nou mandat în legislativul european, spune că politicienii din Alba Iulia "stau ascunși" pentru că le este frică de presa națională.

"Județul Alba este un județ extraordinar, în Municipiul Alba Iulia există foarte mult potențial, însă abordarea aceasta nu mai corespunde timpurilor actuale. Ei stau, politicienii de acolo din județ sau din municipiu, stau ascunși. Lor cea mai mare frică le este de presa națională, fac orice să nu ajungă în presa națională, să nu vadă lumea în continuare că există un baron în județul Alba, să nu vadă lumea tot felul de lucruri pe care le fac ei sau cum își exercită puterea într-un mod nedemocratic, sau să nu vadă lumea cum ratează ei pe bandă rulantă oportunitățile disponibile prin fondurile europene.

Victor Negrescu: Propunem o schimbare de mentalitate

De aceea, pentru noi este important să vorbim cu dvs astăzi, să le spunem "haideți să dezvoltăm județul Alba, haideți să facem lucrurile împreună, haideți să ne uităm împreună să vedem ce există și ce se poate face în plus, haideți să nu ne mai mulțumim cu puțin".

E vorba despre o schimbare de mentalitate pe care noi propunem pentru cetățenii de acolo, dar, în general, noi ne dorim ca lucrurile să meargă înainte și mult mai rapid spre o modernizare reală a României și, în cazul nostru, evident, spre o modernizare a Municipiului Alba Iulia", a declarat Victor Negrescu.

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel