De ce s-a retras Ramona Chiriac. Rareș Bogdan: Nu știam despre intenția sa. Eu o înțeleg

Sursa foto: captură video Digi 24
Sursa foto: captură video Digi 24

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) a spus de ce s-a retras Ramona Chiriac de pe lista pentru europarlamentare.

"Recunosc că, la momentul la care noi am început şedinţa, la ora 15:00, nu ştiam despre intenţia doamnei şi cred că era decent din partea dânsei să ne avertizeze şi pe noi, şi pe cei din PSD mai repede... Domnul Nicolae Ciucă, domnul Marcel Ciolacu au purtat discuţii cu dânsa. Nu înţeleg de ce i-au trebuit două săptămâni, din momentul anunţării, pentru a face ceea ce a făcut ieri.

Am înţeles că presiunea publică a speriat-o, că a fost extrem de mare şi punerea dânsei în lumina reflectoarelor. Este un om decent, un om bine pregătit, un profesionist, un funcţionar european care îşi face treaba, dar care, în momentul în care a fost scos pe scenă şi au început reflectoarele şi presa să întrebe, s-a speriat. Pur şi simplu a dat înapoi. (...) Presiunea publică a fost una uriașă și pur și simplu a speriat-o", a declarat Rareş Bogdan, la Digi 24.

"Nu ne-am dorit lucrul ăsta. Ne-am fi dorit foarte mult să ne spună doamna Ramona Chiriac. Dacă s-a întâmplat asta, şi presiunea, şi reflectoarele au fost prea puternice pentru dânsa, pot să o înţeleg", a mai spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel