"Alegătorii liberali sunt mai inteligenţi decât alţii și înțeleg". De ce s-a așezat Rareș Bogdan lângă Firea, la "conferința comasării": "Am fost sfătuiți..."

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a explicat de ce s-a așezat lângă Gabriela Firea, la conferința comună de presă susținută de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, săptămâna trecută.

"Vă asigur că, în primul rând, la acea conferinţă de presă, au stat liderii celor două partide şi am fost sfătuiţi să nu stăm cei nouă de la PNL şi cei nouă de la PSD, ci să stăm într-o alternanță. Eu am nimerit lângă doamna Firea. Dragoste cu forţa nu se poate, dar parteneriat pentru România se poate", a spus Rareş Bogdan, la Digi 24.

"Nu înseamnă că ne-am căsătorit"

"Alegătorii noştri liberali sunt mult mai inteligenţi decât alţi alegători şi înţeleg foarte bine că, dacă stăm pe acelaşi rând de scaune cu cineva, nu înseamnă că ne-am luat nici în braţe, nici nu ne-am căsătorit, nici nu am intrat unii în partidele celorlalţi. Exact cum stăm la Guvern, cum stau colegii noştri în Guvern, fie că se numesc Raluca Turcan sau Alina Gorghiu, alături de domnul Grindeanu sau domnul Rafila, la fel şi la coaliţie - nu putem sta acum despărţiţi cu un plexiglas, ca pe vremea COVID. Trebuie să stăm şi să vorbim, că suntem oameni civilizaţi. Importante sunt argumentele pe care le aducem şi să nu ne pierdem identitatea, doctrina", a mai spus liberalul

Vezi și: Conferința Ciucă - Ciolacu, detalii tari din primul rând, cu imagini. Ce s-a întâmplat dincolo de ce am văzut la TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel