De ce a pierdut Hitler Bătălia Angliei. Cum ar fi putut fi schimbată soarta războiului mondial

Mașinăria de război nazistă a fost formată din tancuri moderne, avioane militare sau nave de război. Toate acestea au fost componente esențiale ale blitzkrieg-ului, războiul-fulger al lui Adolf Hitler.

Acum, în contextul în care Statele Unite ale Americii au trimis în România, la Câmpia Turzii, drone de luptă MQ-9 Reaper (UAV - aeronave fără pilot), putem observa cum s-au schimbat războaiele. Și, mai important, cum vor fi acestea câștigate în viitor.

Ce legătură există între aceste drone de luptă și Bătălia pentru Anglia din 1940?

Bătălia pentru Anglia. 1940, anul în care Hitler putea schimba soarta războiului

În cele două războaie mondiale, cu precădere în cel de-al Doilea Război Mondial, aviația militară a reprezentant una din principalele forțe ale conflictului. Atât Puterile Axei, mai ales Germania nazistă, cât și Aliații au investit masiv în aeronave de vânătoare și bombardiere.

Dacă în Primul Război Mondial rolul avioanelor militare era mai mult de recunoaștere și sprijin aerian, în cel de-al Doilea Război Mondial aviația militară a devenit o componentă esențială a strategiei și tacticii militare.

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DEFENSE ROMANIA ȘI VEZI CARE E LEGĂTURA DINTRE DRONE ȘI BĂTĂLIA PENTRU ANGLIA, DAR ȘI DE CE A PIERDUT ADOLF HITLER O BĂTĂLIE CARE PĂREA CÂȘTIGATĂ DIN START

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel