Daniel Zamfir, despre Florin Cîțu: Politica sa este de a falimenta România

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a explicat, într-o emisiune tv, care este, din punctul său de vedere, strategia Ministerului de Finanțe din Guvernul Orban.

Daniel Zamfir a observat că împrumuturile pe care le face acum Ministerul de Finanțe sunt exagerate și nu știe cine le va plăti:

”Mie îmi este foarte clar și cred că toată lumea poate constata acest lucru: de când a venit domnul Cîțu la Finanțe, singurul lucru pe care l-a făcut a fost să contracteze împrumuturi. Deși promisiunea și toată abordarea pe care o anunțau înainte de a veni la guvernare prin care promiteau că fac reforme, denigrau guvernul PSD-ALDE spunând că împrumută exagerat și că îndatorează România și va plăti generația copiilor noștri ș.a.m.d., toate lucrurile astea s-au dovedit clar minciuni și iată că domnul Cîțu, de când a venit ministru, se împrumută. Și se împrumută cu un ritm de neimaginat”, a spus senatorul.

”Concluzia zilei este că politica pe care o duce domnul Cîțu astăzi este, în mod categoric, de a falimenta România. Aduceți-vă aminte că la nici două săptămâni de când a fost instalat ministru a avut întâlnire cu Fondul Monetar Internațional. De ce FMI? Nu cumva e o stategie a acestui Guvern să ne ducă către un împrumut de la Fondul Monetar?”, a mai declarat senatorul Daniel Zamfir la România Tv, duminică seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel