Daniel Fenechiu candidează la Primăria Capitalei

Daniel Fenechiu, președintele Partidului Național Democrat, a anunțat, luni dimineață, la Realitatea TV, că va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al Capitale

"Mă bate gândul mai de mult să candidez și nu e o premieră pentru că eu cred că vine vremea ca, la un moment dat, să candideze pentru funcții de acest gen oameni care au o minimă legătură cu administrația. Cu siguranță mă va susține Partidul Național Democrat și mai există un partid care a avansat ipoteza că m-ar putea susține", a spus Fenechiu.

[citeste si]

"Bucureștiul încheie niște contracte de deszăpezire cu diverse firme care niciodată nu sunt avantajoase pentru București. Dacă situația va fi similară, Bucureștiul ar fi mai bine pregătit sau aș pleca. Lucrurile trebuie lucrate pe rezultate și nu pe bune intenții. Bucureștiul pierde anual mulți bani pe deszăpezire. Când nu ninge, plătește degeaba. Când ninge, nu se întâmplă ce trebuie să se întâmple. Astăzi nu pot să îi reproșoz lui Cioloș nimic. O să vină Dacian Cioloș, Dan Costescu și Petre Tobă și o să zică: 'noi am venit în noiembrie, contractele sunt făcute pe nu știu câți ani de dinaintea noastră'", a mai precizat Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel