Dăncilă vs. Iohannis. Alex Coita, despre votanții PSD, USR, PNL: E posibil să se întâmple

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a făcut o scurtă analiză înainte de a fi deschise urnele în România pentru votul de duminică.

„În momentul de față, putem spune că această campanie electorală, practic, s-a terminat. Rămâne de văzut la urne dacă strategia domnului Iohannis de a evita o confruntare directă cu doamna Dăncilă va avea rezultate", a spus Alex Coita, vineri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3. „Momentul culminant al campaniei electorale s-a consumat marți, când au avut loc cele două dezbateri paralele, iar impactul acestora, repet, se va vedea la urne, în ziua de duminică", a adăugat Alex Coita.

„Probabil că impactul este multiplu. În primul rând, ceea ce ar trebui să obțină doamna Dăncilă este o mobilizare exemplară a liderilor locali ai PSD. (...) În al doilea rând, rămâne de văzut dacă votanții USR și cei care nu sunt neapărat membri sau simpatizanți PNL se vor mai deranja să meargă la vot. În condițiile unei prezențe scăzute la vot, în condițiile unei mobilizări exemplare a liderilor simpatizanților și activului PSD, e posibil să avem un scor strâns, e posibil să se joace”, a precizat Alex Coita.

VEZI ȘI: Adrian Năstase, listă în 10 puncte înainte de vot: Îmi pun speranța că Dăncilă ar putea să preia

 

Votul pentru cel de-al doilea tur al alegerilor pentru desemnarea Președintelui României a început în străinătate, vineri, 22 noiembrie, la Auckland, în Noua Zeelandă, la ora 01.00, ora României (ora 12.00 ora locală). În România votul începe duminică, 24 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel