Dosar Dăncilă, clasat. Pieleanu - Orban, gest jenant!

Viorica Dăncilă nu va mai fi anchetată pentru înaltă trădare. Procurorii DIICOT au clasat plângerea făcută de Ludovic Orban. Marius Pieleanu susține că era normal să se ia această decizie.

”Decizia de clasare este una logică, normală. Anormal, ilogic și jenant a fost gestul domnului Orban de reclamare, mai ales argumentele care au stat la baza acelei delațiuni. Într-o țară normală, cu echilibru, cu o clasă politică matură și responsabilă, astfel de lucruri nu ar trebui să existe. Cum este posibil să reclami un membru important al clasei politice, ne place nu ne place este un membru important al clasei politice, pe motive că totuși s-a dus să reprezinte țara și să facă ceva bun pentru țară în străinătate. 

Astfel de practici, din nefericire, nu au existat până când epoca Băsescu a apărut în această țară și noi sperăm să scăpăm încet, încet de această epocă pentru că ceea ce a făcut domnul Orban nu este altceva decât o reminiscență a unei mentalități extrem de periculoase și a unui mod de a evalua lucrurile complet diferit de ce se întâmplă în lumea asta. În Europa, cel puțin, clasa politică este foarte solidară atunci când este vorba de interesele naționale, de creșterea economică. Numai la noi, în ultima vreme, politicienii, și este o rușine chestia asta, se dau în gât, pe românește, la Parchet. Mă tem că domnul Ludovic Orban nu va înțelege nimic din această chestiune și dacă mâine i se va oferi o oportunitate, va repeta gestul", a declarat Marius Pieleanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel