Dancilă, avertisment: Trebuie să spunem adevărul

Carmen Dan şi Viorica Dancila
Carmen Dan şi Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a declarat, marți seară, că există o singură soluție ca Uniunea Europeană să își shimbe opinia despre ce se întâmplă în România. 

Vioricla Dăncilă a declarat că în această perioadă vor avea loc mai multe deplasări la Bruxelles unde se reprezentanții Guvernului va face cunoscută situația din România.

Citește și: Dancilă, reacție dură după atacul lui Verhofstadt: A încercat să împartă statele

"S-au referit numai la statul de drept"

"În primul rând, trebuie să spunem adevărul. O să avem oportunitatea să avem mai multe deplasări la Bruxelles și să arătăm de fapt care este realitatea în România, că de fapt a existat multă dezinformare și că indiferent de unde muncești, fie că te afli în justiției, fie că te afli în alt domeniu, cei care greșesc trebuie să plătească. Și mai ales cei care au încălcat drepturile omului și care au făcut atâta rău altor oameni. Eu cred că toți cei care au vorbit astăzi s-au referit numai la statul de drept, la justiție, dar nu am văzut pe nimeni care să facă referire la drepturile omului, la nedretățile făcute atâtor oameni care nevinovați au mers în închisoare care au fost condamnați pe nedrept, care și-au stricat cariera, care și-au distrus familiile, să se vorbescă de câte procese avem la CEDO și de câți bani trebuie să dela statul român din cauza greșelilor acestor oameni", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: UE, decisiva pentru România. PAH: Se pregătește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel