Dăncilă: ACCEPT dezbatere cu Ludovic Orban

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a făcut precizări, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, cu privire la dezbaterea cu Ludovic Orban.

'Domnul Orban are aceeași aroganță pe care o văd la șeful de facto al PNL. Domnule Gâdea, contracandidatul meu este Klaus Iohannis! Își trimite locotenenții sau soldații la dezbatere? Eu cred că trebuie să aibă o măsură în tot ceea ce face. Mai mult decât atât, accept o dezbatere cu domnul Ludovic Orban după un an de guvernare. Atunci să venim cu lucrurile realizate de Guvernul pe care îl conduce și cu lucrurile realizate de mine cât am fost premierul României.'

'Ce să discut cu domnul Ludovic Orban? Cu dânsul trebuie să discuți după ce a implementat un program, după ce a luat decizii bune pentru oameni, sper acest lucru. Însă, văd că tot tăierile și austeritatea sunt la bază. Trebuie să discut cu contracandidatul meu, să vină domnul Orban și să îmi spună ce program are dumnealui pentru 5 ani de Administrație Prezidențială? Mi se pare un lucru care e de neînțeles. În ce altă țară vine premierul să spună că merge el la confruntarea cu contracandidatul la prezidențiale? Candidează Ludovic Orban și nu am aflat eu? Mi se pare o neseriozitate și o sfidare totală pentru români! Au impresia că românii nu văd acest lucru?' a spus Viorica Dăncilă, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel