Dăncilă a elucidat MISTERUL. Câte BROȘE are, de fapt, și care e cea mai SCUMPĂ

Viorica Dăncilă a elucidat misterul broșelor, în emisiunea lui Denise Rifai. 

Nu mai este un secret că Viorica Dăncilă este un fan al broșelor, fiind un element de brand personal și un accesoriu pe care-l poartă oricând, oriunde. Astfel, Viorica Dăncilă a fost întrebată de Denise Rifai, cât costă broșele pe care le poartă, de unde a apărut această pasiune și care este broșa cea mai dragă și câte broșe are în colecția personală. 

Citește și: Dăncilă a RUPT tăcerea: "O să vă SURPRIND". Și-a ȚINUT miniștrii la UȘĂ pentru a discuta cu stiliștii?

Care e cea mai scumpă broșă pe care o are în garderobă?

"Consider că un detaliu poate face diferența la o ținută, iar eu am considerat că broșa este elementul care pe mine mă avantajează și pe care pot să o accesorizez la orice ținută. Într-adevăr, am foarte multe broșe, nu neapărat luate după cât costă, după valoarea lor, ci după modul în care reprezintă ceva pentru mine, pentru ținuta pe care o port.

Nu le-am numărat, dar cred că am în jur de 70 - 80 de broșe. Am primit și foarte multe, lumea știind că am această afinitate pentru acest accesoriu, am primit de la soțul meu o broșă când am împlinit 30 de ani de căsătorie, una la care țin cel mai mult. Dar broșa care a reprezentat și reprezintă cel mai mult pentru mine, este cea pe care am purtat-o în campania electorală de anul trecut, inimă românească și pe care o să o port cu mare drag și de acum încolo. Eu consider că multe femei sunt adeptele acestui accesoriu.

V-am spus că din punct de vedere simbolic, pentru mine, inima românească, iar cea mai scumpă, cred că e cea pe care am primit-o de la soțul meu", a spus Viorica Dăncilă, în direct la Kanal D. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel