Dancă a plecat de la emisiune. Răzvan Dumitrescu: Regret

[] []

10 iun 2018 / 20:17
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, a plecat cu scurt timp înainte de începerea emisiunii "Subiectiv" moderată de Răzvan Dumitrescu, la care era invitat. 

Din câte se pare, Ionel Dancă nu a vrut să rămână în emisiune din cauză că ar fi fost deranjat de prezența celorlalți invitați. 

"Trebuia să se afle la această emisiunea și domnul Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL. El a venit aici, a văzut cine mai este invitat și a plecat. Nu vreau să dezvolt foarte mult, respect dreptul fiecăruia să participe sau să nu participe la această emisiune. Regret faptul că un reprezentant al Partidului Național Liberal nu a rămas la emisiune, deși a fost invitat și a venit până aici. A plecat. Păcat," a spus Răzvan Dumitrescu în debutul emisiunii. 

Care erau invitații 

"În weekend nu se dau banii de purtat vorbe. Știți că domnia sa vorbește pe bani și de aceea, fiind weekend, nu mai ia bani," a spus Ingrid Mocanu.

Printre invitații lui Răzvan Dumitrescu, la emisiunea "Subiectiv" se numărau europarlamentarul Claudia Țapadel, Ingrid Mocanu și Răzvan Savaliuc. 

Situație asemănătoare în mandatul lui Traian Băsescu 

În locul unde trebuia să stea Ionel Dancă a fost pus, după cum se poate observa în fotografie, o hârtie printată cu numele purtătorului de cuvânt al PNL-ului. Situația este asemănătoare cu cea  din mandatul lui Traian Băsescu. Reprezentanții PDL nu mai veneau la emisiunile de la Realitatea TV și Antena 3. Atunci a fost confecționat un manechin care a fost botezat "Nuți" cu aluzie la Elena Udrea. Astfel, dorea să se arate că reprezentații puterii sunt chemați la emisiuni, dar că aceștia nu onorau invitațiile.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25