Dan Sultănescu îi dă replica Codrin Ștefănescu: Una din marile mizerii ale acestor zile

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a criticat, joi, modul în care Victor Ponta și-a dat demisia din funcția de premier. El a susținut că fostul prim-ministru a lăsat PSD-ul în ofsaid și pe Liviu Dragnea cu o grea misiune. 

VEZI AICI: Culise uluitoare din PSD: șoc total. Codrin Ștefănescu îl desființează pe Victor Ponta și atacă UNPR

"Una din marile mizerii ale acestor zile: incep sa rasara voci care spun ca Ponta nu trebuia sa plece si sa lase PSD-ul in aer; ca nu trebuia sa isi dea demisia, ci trebuia sa reziste pe baricade... Tovarasi, pe bune? Cand nimeni nu voia sa isi asume nimic, cand toti cereau capete si atacau pe toata lumea (monitorizati, exista si arhive, noi avem), acel pas inapoi a ajutat la oprirea unei emotii care va cuprinsese, literalmente pe toti. No offense, dar cu tipul asta de strategie (de tipul soferului care se uita mereu doar la bara masinii din fata, fara sa vada nimic altceva), va urma un macel anul viitor in alegeri.

Ok, in loc sa va concentrati pe ce e mai important, transmiteti mesajele astea, pana la urma nimeni nu va poate opri. Actiunile insa sunt cele care va contrazic. Cele din saptamanile si lunile de dinainte, cand parea amuzanta subminarea autoritatii guvernului din interior (tineti minte ce bine se simteau unii cand dadeau ordine ministrilor, din afara guvernului)? In afara Congresului PSD, moment in care nimeni nu a avut curaj sa conteste aceasta guvernare in fata sustinatorilor veniti din tara - nu am vazut prea multe gesturi de solidarizare venite din partea noii autoritati.

Vad insa acum exemple de noua si trezita intelepciune, care vor invada si mai mult spatiul public in perioada urmatoare. Let it be, rescrierea istoriei este pana la urma apanajul castigatorilor... Fiti fara grija - dupa ce veti reusi sa explicati si sa impuneti teza asta, trebuie sa va confruntati cu noua realitate pe care o construiti", a scris Dan Sultănescu, pe pagina sa de Facebook, vineri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel