Culise uluitoare din PSD: șoc total. Codrin Ștefănescu îl desființează pe Victor Ponta și atacă UNPR

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut dezvăluiri uluitoare din PSD, joi seară, la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", despre demisia lui Victor Ponta, despre cum UNPR a lăsat partidul în ofsaid, dar și alte dedesubturi extrem de interesante. 

Iată dezvăluirile lui Codrin Ștefănescu: 

PSD, anunțat cu o oră înainte de demisia Guvernului

Victor Ponta și Gabriel Oprea au purtat o discuție să-și dea demisia in corpore și nu s-au înțeles. Dimineața, a doua zi când și-a dat demisia, l-a informat pe Liviu Dragnea că-și va da demisia, lăsându-ne mască pe toți. Liviu Dragnea l-a sunat și i-a spus 'noi suntem șocați, ne anunți acum că peste o oră îți dai demisia împreună cu întregul Guvern, nu se procedează așa. Dându-ți demisia, împingi PSD-ul în Opoziție. Nu poți să dai vina pe presiunea străzii pentru așa ceva. Dacă spui că sunt miniștrii vinovați, dai cu ei de pământ, îi ceri demisia lui Piedone, îi ceri demisia vicepremierului și așa mai departe, dar nu-ți dai demisia tu, luând tot cabinetul cu tine și punându-ne pe noi într-o situație delicată în fața lui Iohannis'. L-a anunțat pe Liviu Dragnea, nu pe noi, cu o oră înainte de a-și da demisia. Sarcina lui Liviu Dragnea a fost de a mai scăpa ce se poate scăpa din beneficiile guvernării PSD pozitive pentru români. (...) Noi am fost lăsați în ofsaid în condițiile astea și cei de la PNL-PDL, într-o stare de beatitudine, repede au spus că pun mâna pe frâiele Puterii, că noul tătuc de la Cotroceni îi pune pe Predoiu et company și gașca de PDL-iști. Au început deja să urle cum vor face curățenie în țară, de la prefecți, subprefecți, deconcentrate, de la femeia de serviciu până la portari în toată țara asta. În condițiile astea, Iohannis a propus un guvern de tehnocrați cu dl Cioloș în frunte.

Dragnea, lăsat în ofsaid pentru a doua oară

PSD-ul a venit la Cotroceni cu propunere de premier, în persoana lui Liviu Voinea, dar Liviu Dragnea a fost lăsat a doua oară în ofsaid. Înainte cu o oră de a se întâlni cu noi în BPN, a avut o întâlnire în coaliție cu Tăriceanu și cu Oprea, au discutat această propunere privind Liviu Voinea susținut de coaliție, un tehnocrat cunoscut, au vorbit cu Mugur Isărescu, care a dat garanții că și BNR îl va sprijini cu toate programele. Asta a fost propunerea. La consultări, UNPR a spus că 'nu, noi votăm cu ce vreți dumneavoastră, președinte Iohannis'. S-au predat. La maniera, 'șefu', vreți o rață prim-ministru și un guvern cârd de gâște? aia votăm!'. Noi, PSD, am venit cu o propunere solidă, dar în care PNL, UDMR, UNPR, minorități au spus 'dl Iohannis, cum vreți dumneavoastră, tehnocrați, aia votăm', am rămas, pentru a doua oară în ofsaid. 

"Nu, de vină a fost, după mine, colegul nostru Victor Ponta"

Toată chestia asta grea a căzut pe președintele PSD, pe Liviu Dragnea, care, norocul lui, a fost votat, de vreo 15.000 de membri, că, dacă nu, îl rupeau, de parcă ar fi fost el de vină. Nu, de vină a fost, după mine colegul nostru Victor Ponta, care ne-a lăsat în ofsaid fără să ne anunțe. Cu o săptămână înainte vorbea despre guvernarea cea bună (...) și toate le uiți și-l anunți pe Dragnea cu o oră înainte să-și dai demisia. Eram șocați. Cum să faci una ca asta? Am promis oamenilor niște lucruri, nu poți să pleci pur și simplu. 

(...) 

De când a pierdut alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu și-a mai revenit vreo două luni de zile. Pe urmă și-a revenit, am crezut că o să fie în regulă și mergem mai departe cu programul de guvernare, apoi a început ancheta și-n momentul ăla a început să...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel