Dan Puric, la România TV. Striblea: L-am chemat pe Dan Puric la tv, ca să enervez netul

În Ajunul Crăciunului, în emisiunea "Ultima Oră", de la ora 20.00, Cătălin Striblea îl va avea ca invitat pe Dan Puric.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, fotografii nemaivăzute. Ce a ajuns pe Internet

Despre acest subiect, jurnalistul România TV a scris câteva rânduri pe blogul său într-o postare numită "L-am chemat pe Dan Puric la tv, ca să enervez netul".

Azi o să-l vedeți pe Dan Puric la televizor. La RomâniaTv, la ora 20. L-am chemat eu pentru că îmi place să stau de vorbă cu el. Și de aici știu că or să înceapă unii să urle, să se scandalizeze: că a venit prietenul rușilor, că a venit legionarul, că ce caută ultra-ortodoxul la tv, anti-europeanul și mai presus de orice că e deja un clișeu Puric de Crăciun.

Doar că asta este diferența dintre a construi și a distruge. Cel mai ușor să ai succes în spațiul public este să înjuri în permanență. Să te proclamezi bun și să vezi numai proști în jur. Să vezi toate problemele și să ai toate soluțiile. Și e foarte mișto să te dai european și tolerant, dar să nu tolerezi, sub nicio formă, ce spun și cred alții.

În rest, vreau să-i ascult pe toți. Să le pun opiniile la încercare și să văd România și prin ochii lor. Evident, Puric deranjează. Opiniile sale nu sunt conforme noii revoluții, deși îi admiră pe toți cei care au ieșit în stradă în ultima vreme. La fel ca ei, este opozant al întregii clase politice, doar că nu vrea să se îndepărteze de România. Și eu unul, sincer, am nevoie, măcar o dată pe an, să-mi spună cineva că România nu e tocmai de căcat. Că mă pot bizui pe vecinii mei, pe prietenii mei și că împreună pot fi o nație", a scris Cătălin Striblea pe blog. Întreaga postare poate fi citită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel