Dan Cristian Popescu vrea să fie primar al Sectorului 2

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu vrea să fie primar al Sectorului 2. Anunțul a fost făcut în direct, la Antena 3, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

"Acum vreau să candidez la Primăria Sectorului 2 și să încerc să schimb lucrurile", a spus deputatul Dan Cristian Popescu, la Antena 3, după ce a fost întrebat ce caută în politică, fiind o figură mai puțin cunoscută. 

Întrebarea a venit după ce deputatul PNL a spus că este milionar în euro, la cei 39 de ani ai săi, și că are un apartament în Florida de 300.000 de euro, cumpărat în 2008.

Neculai Onțanu este la al patrulea mandat de primar al Sectorului 2 al Capitalei. El a candidat la alegerile locale din partea UNPR. Din 2000, el este primar al Sectorului 2 din București, fiind ales de trei ori consecutiv, în 2000, 2004 şi 2008 (61,90%), toate cele trei mandate fiind câștigate din partea PSD, al cărui membru a fost. Neculai Onțanu a fost președinte executiv al PSD București până în octombrie 2009, când a fost exclus din partid ca urmare a unor declarații prin care își exprima susținerea față de Traian Băsescu în cursa prezidențială. Din mai 2010, este secretar general al Uniunii Naționale pentru Progresul României. 

Deputatul Dan Cristian Popescu a ghicit rezultatul referendumului din Grecia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel