CV Tudor, către Miron Cozma: Derbedeu dracului, te-am scos din puşcărie

Un nou scandal între Corneliu Vadim Tudor și  Miron Cozma a avut loc, miercuri seara,  în timpul unei emisiuni la România TV. Totul a pornit de la faptul că Miron Cozma a declarat că Vadim Tudor vorbeşte în numele unui partid al cărui preşedinte nu mai este. Atât i-a trebuit lui Vadim Tudor, care  l-a trimis la muncă pe Cozma, iar acesta l-a acuzat pe europarlamentar de furt.

Într-o ediţie specială la România TV, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma s-au certat ca la ușa cortului. Scandalul între cei doi a pornit de la faptul că Miron Cozma a spus că Vadim Tudor nu mai este preşedintele Partidului România Mare.

"La ora aceasta nu mai este preşedintele partidului de care vorbeşte", a spus Miron Cozma. A fost momentul în care europarlamentarul, care se afla la telefon, a luat foc.

 "De unde ştii tu mă derbedeul dracului că nu mai sunt preşedinte. Te-am scos din puşcărie, am făcut un protest internaţional pentru tine mă", i-a replicat Corneliu Vadim Tudor.

 "Pe mine m-ai ţinut în puşcărie şi mi-ai furat 400.000 de dolari împreună cu avocatul Viorel Dumitrescu de la sindicat, care trebuia să meargă la familie. Ai minţit ţara asta...", l-a acuzat Miron Cozma.

 Europarlamentarul l-a trimis la muncă pe Miron Cozma. „Du-te mă şi munceşte. Din ce trăieşti măi băiete, mă judeci tu pe mine. Câte clase ai tu ma, idiotule", a mai spus Vorneliu Vadim Tudor. Pe finalul discuţiei fostul lider al minerilor s-a enervat şi el. „Bă, vorbeşte frumos că nu ne-am tras de brăcinari, vorbeşte aşa cu cine vrei tu. Cu ăia de la tine din partid. Nu ţi-e ruşine nesimţitule", a spus nervos Miron Cozma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel