Cursul valutar. Florin Cîțu, replică pentru Olguța Vasilescu

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu a afirmat că PSD face multă gălăgie pentru a acoperi „dezastrul” lăsat în economie. Liberalul a atașat postării sale pe Facebook un grafic care arată deprecierea leului în comparație cu euro atunci când Guvernul Dăncilă a adoptat OUG 114.

„Încă un fake news marca PSD demontat! PSD face multă gălăgie în aceste zile. Încearcă să ascundă dezastrul pe care l-au lăsat în economie. Să ne aducem aminte efectul negativ pe care l-a avut OUG 114 pentru moneda națională”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Senatorul PNL a adăugat că „dovezile dezastrului lăsat de PSD în economie sunt peste tot. Nu au cum să-l ascundă. Va urma...”.

Ministrul de Finanțe a atașat postării sale de pe rețeaua de socializare și un grafic în care arată că leul s-a depreciat de la 4.63 la 4.77 după ce PSD a aprobat OUG 114. Cîțu mai spune că indică faptul că atunci când a prezentat „cum a furat PSD” leul a crescu de la 7.616 la 4.7650.

Lia Olguța Vasilescu a afirmat că PNL a aruncat leul în aer prin creștere euro, iar acum liberalii spun că au făcut glume cu PSD, când s-au referit la „bugetul paralel” al guvernării social-democrate.

„Fraților, ascultați la Turcan!!!! "Figura de stil" e "bugetul paralel"! Au aruncat leul în aer prin creșterea euro și acum zic că au făcut glumițe cu noi... Iresponsabili și proști!”, a scris Lia Olguța Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook, făcânt referire la o apariție a Ralucăi Turcan la România Tv, în care a spus că sitagma „buget paralel” folosită de Florin Cîțu pentru a indica dezastrul lăsat de PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel