CUPA MONDIALĂ 2014. Maradona acuză FIFA de favorizarea echipelor mari

Maradona
Maradona

Argentinianul Diego Maradona a acuzat sâmbătă Federația Internațională de Fotbal (FIFA) că vrea să salveze echipele mari la Cupa Mondială pentru a face pe placul sponsorilor, după controlul antidoping impus mai multor jucători costaricani după meciul cu Italia.

 
 

CUPA MONDIALĂ 2014. Costa Rica, care a învins Uruguay (3-1) săptămâna trecută, a recidivat vineri în fața Italiei (1-0), precipitând ieșirea Angliei din primul tur al competiției.

CUPA MONDIALĂ 2014. Maradona, el însuși exclus de la Cupa Mondială din 1994 pentru un control atidoping pozitiv cu efedrină, a afirmat că ceea ce li s-a rezervat costaricanilor este datorat faptului că sponsorii FIFA "nu vor plăti atât cât au promis" dacă echipe mari precum Italia nu se califică în optimile de finală.

VEZI ȘI: CUPA MONDIALĂ 2014. Ce gafă a făcut Emil Hossu Longin

"Acest lucru se întâmplă pentru că unii sunt încurcați de Costa Rica pentru că echipe mari ar putea să nu treacă în turul următor, din cauza faptului că sponsorii nu vor plăti ceea ce au promis. Doi jucători de la fiecare echipă ar trebui să fie supuși controalelor antidoping. Eu știu de despre ce este vorba, pentru că mi s-a întâmplat. Dar șapte jucători? Nu am mai văzut așa ceva", a precizat fostul star argentinian.

SCUPA MONDIALĂ 2014. Selecționata statului Costa Rica a cerut în mod oficial explicații din partea Federației Internaționale de Fotbal după controlul antidoping la care au fost supuși șapte jucători costaricani, la finalul meciului câștigat în fața Italiei (1-0), vineri, în cadrul Grupei D a Cupei Mondiale de fotbal.

CUPA MONDIALĂ 2014. Costa Rica nu contestă dreptul FIFA de a efectua aceste controale, însă regretă numărul neobișnuit de ridicat al jucătorilor testați, lucru care ar putea lăsa impresia că există suspiciuni legate de echipa sa națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel