Cum s-a adresat Iohannis despre Dragnea aflat pe patul de spital

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Klaus Iohannis a făcut, în cadrul dezbaterii la care participă, o serie de aprecieri asupra sistemului de sănătate din România, făcând trimitere - chiar dacă nu i-a pronunţat numele - şi la faptul că Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-a internat într-un spital privat.

Klaus Iohannis participă, marţi seara, la dezbaterea „Președinte sau cetățean/ om politic și societate civilă” organizată în cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului de către Asociația One World Romania. În cadrul acestui eveniment, preşedintele a răspuns unei serii de întrebări, una dintre acestea referindu-se la sistemul de sănătate. Cu acest prilej Klaus Iohannis a făcut o trimitere la situaţia în care se află preşedintele PSD, cel care s-a internat, zilele trecute, într-o clinică privată, acuzând unele probleme.

"Românii sunt foarte preocupaţi de ineficienţa sistemului public de sănătate. Iar acest aspect pe care l-aţi menţionat (n.r. - situaţia celor infectaţi cu HIV) este unul extrem de revoltător şi arată că una se promite şi alta se face. PSD-ul, când a cerut votul românilor, a promis: sistem de sănătate performant, spitale regionale publice... nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu? Parcă aşa se vorbea...", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Vezi şi: Cum s-a adresat Iohannis despre Dragnea aflat pe patul de spital

Kovesi, negocieri. Sabina Iosub: E o informație în exclusivitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel