Cum arată Donald Trump tânăr, interpretat de un actor de origine română în 'The Apprentice' - Foto în articol

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @meshcube
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @meshcube

Au fost difuzate primele imagini cu actorul de origine română Sebastian Stan, care interpretează un Donald Trump tânăr, înainte ca acesta să devină un star de televiziune şi preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Este vorba despre trailerul filmului biografic 'The Apprentice', transmite revista Variety.

Lungmetrajul, regizat de Ali Abbasi, a fost anunţat joi în competiţia oficială a Festivalului de la Cannes 2024. Se prezintă ascensiunea lui Donald Trump spre putere, printr-un 'un pact faustian' încheiat cu influentul avocat de extrema dreaptă şi intermediar politic Roy Cohn, care este interpretat de actorul Jeremy Strong.

Conform sinopsisului filmului, ‘The Apprentice’ este o scufundare în adâncurile imperiului american”.

Foto

Lungmetrajul este bazat pe un scenariu scris de Gabe Sherman. Va provoca probabil o mare agitaţie în ambele partide ale spectrului politic american. Lungmetrajul îi are în distribuţie şi pe Maria Bakalova, distribuită în rolul Ivanei Trump, şi Martin Donovan, care îl interpretează pe Fred Trump Sr.

'The Apprentice' va avea însă parte de o competiţie mare în cursa pentru cucerirea trofeului Palme d’Or de anul acesta, ce va fi atribuit în luna mai, la Cannes. În competiţia de pe Croazetă se mai află filme ca 'Megalopolis' – regizat de Francis Ford Coppola şi cu o distribuţie din care fac parte actorii Adam Driver, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne şi Shia LaBeouf;

De asemenea, 'Kinds of Kindness' – regizat de Yorgos Lanthimos, o poveste stilizată în trei părţi, care este plasată în zilele noastre și îi reuneşte pe regizorul filmului 'Poor Things', cu actorii Emma Stone şi Willem Dafoe;

'Oh Canada' – regizat de Paul Schrader, cu Richard Gere, pe baza unui scenariu al lui Russell Banks; „Emilia Perez” – un musical dramatic regizat de Jacques Audiard, cu Zoe Saldana şi Selena Gomez în distribuţie; 'Parthenope' – regizat de Paolo Sorrentino, cu Gary Oldman pe afiş; şi 'The Shrouds' – regizat de David Cronenberg, unde rolurile principale sunt interpretate de Vincent Cassel şi Diane Kruger.

Sebastian Stan este un star hollywoodian de origine română, care s-a remarcat în trecut în seriale TV, precum 'Kings' şi 'Once Upon a Time', însă şi în filme Marvel din seria 'Avengers', respectiv 'Captain America: The Winter Soldier', 'Captain America: Civil War', 'Avengers: Infinity War' şi 'Avengers: Endgame'.

Printre cele mai recente roluri ale lui Sebastian Stan se numără cele din peliculele „The Devil All the Time” şi „Dumb Money”. În luna februarie a acestui an 2023, Sebastian Stan a fost premiat la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin cu Ursul de Argint pentru cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea sa din lungmetrajul 'A Different Man'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel