Culiţă Tărâţă, avere. Ce a lăsat în urmă

Culiţă Tărâţă, şeful Consiliului Judeţean Neamţ şi unul din cei mai cunoscuţi agricultori din România, a lăsat soției și celor trei fii o avere impresionantă.

Culiţă Tărâţă a decedat sâmbătă dimineața, la 62 de ani, iar soţia şi cei trei fii trebuie să gestioneze o avere estimată la 130 de milioane de euro, scrie click.ro. Afacerile familiei sunt în domeniul agriculturi, prelucrarea lemnului şi turism.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Oprea, șeful UNPR, mărturisește: Este un moment greu pentru noi

Până să ajungă şeful Consiliului Judeţean Neamţ, Culiță Tărâță a fost unul din cei mai cunoscuţi agricultori din România. Mai avea afaceri în prelucrarea lemnului și în turism.

În urma sa, Culiţă Tărâţă lasă o avere impresionantă, estimată de Forbes la circa 128-130 de milioane de euro, dar şi destule probleme financiare în afacerile unde au fost implicaţi toţi membri familiei.

Însă TCE 3 Brazi, cea mai mare societate din Grupul de firme cu acelaşi nume, a intrat în faliment în această toamnă. Numele firmei provenea de la acronimul membrilor familiei (Tărâţă, Culiţă, Elvira - TCE), iar 3 Brazi reprezentau cei trei fii: George (32 de ani), Culiţă jr. (31 de ani) şi Mihai (29 de ani).

Firma care între 2001 şi 2009 a lucrat în arendă 56.000 de hectare de teren în Insula Mare a Brăilei (IMB), cea mai mare exploataţie agricolă din ţară, îl are ca asociat unic pe Culiţă C. Tărâţă, fiul mijlociu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel