Gabriel Oprea, șeful UNPR, mărturisește: Este un moment greu pentru noi

Vicepremierul Gabriel Oprea a transmis, sâmbătă, în cadrul unui comunicat de presă, că UNPR trece printr-un moment greu, întrucât membrii partidului au pierdut, odată cu trecerea în neființă a lui Culiță Tărâță, un bun coleg și un adevărat prieten care a crezut cu tărie în unitatea naţională.

"UNPR este îndoliată. UNPR anunţă cu profundă tristeţe pierderea unui bun coleg şi a unui adevărat prieten, vicepreşedinte UNPR şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. Noaptea trecută, la capătul unei lungi lupte cu o boală necruţătoare, Culiţă Tărâţă a trecut în nefiinţă. Culiţă Tărâţă a fost un om puternic şi drept, un om care şi-a iubit şi şi-a ajutat semenii, a creat locuri de muncă, a sprijinit tinerii, a pus umărul la construirea partidului nostru. Culiţă Tărâţă a crezut cu tărie în unitatea naţională, în dialogul social, în progresul ţării noastre, pilonii UNPR", a afirmat Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

Liderul UNPR precizează că pierderea lui Culiţă Tărâţă este un moment greu pentru cei din UNPR.

"Pierderea colegului nostru este un moment greu pentru noi, un moment în care UNPR îşi exprimă încă o dată, cu tărie, credinţa în unitate, solidaritate şi camaraderie. Cu toţii suntem alături de familia îndurerată în aceste momente grele şi îl vom păstra mereu în inimile noastre pe bunul nostru coleg şi prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a adăugat Oprea.

Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț, a murit. Avea 62 de ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel