CT POPESCU: Băsescu Ştietot a amuţit

Pe fondul scandalului în care fratele președintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, trafica o eventuală intervenție  în Justiție pentru interlopii familiei Bercea Mondial, CT POPESCU explică "intransigența" președintelui Traian Băsescu față de corupți în mandatul său și tăcerea acestuia din ultima perioadă. DC News reia textul  senior-editorului gandul.info

„Aveţi grijă cu cine vorbiţi la telefon, domnilor miniştri..." (rânjet).

„Ce nu ştia Omar Hayssam..."(rânjet)

„O să aflaţi peste 50 de ani..."(rânjet)

...

„Numele de turnător la Securitate al domnului ăsta, ăăă... Crin Antonescu... era Porumbacu..."

„Da' azi-noapte, când aţi fost la Vântu, v-a plăcut, domnule Geoană? Azi-noapte, când a aflat că e arestat Popa Nicolae, v-a chemat Vântu de urgenţă?"

„Mai bine ar sta în banca ei, că s-ar putea într-o zi să nu-şi mai găsească soţul acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele. "

Citește și: CHIRIEAC: Înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU, bomboana pe colivă a două mandate ale lui Traian Băsescu
 

De 10 ani, Traian Băsescu, nu Mircea Băsescu, se umflă în pene, denigrează, ameninţă, şantajează ca un interlop, insinuând sau afirmând cu rânjete că ştie şi ce lapte a supt de la mă-sa orice ins pe care pune geana.

De 10 ani, Traian Băsescu ne spune că el e cel care bagă corupţii la puşcărie, serviciile secrete şi Justiţia fiind la ordinul lui.

De 10 ani, securismul atotştiutor cu accente mafiote este politica de stat a preşedintelui Băsescu.

A trecut un deceniu de când T. Băsescu foloseşte pupitrul de la Cotroceni ca să vorbească despre ce are chef, uneori zilnic sau de două-trei ori pe zi, întrebat şi neîntrebat, să insulte, să acuze, să dea verdicte la adresa cui îi vine la gură.

Iar acum, când fratele Mircea se dovedeşte a fi un traficant ordinar de influenţă pe bani grei pentru interlopii cu care s-a încuscrit în vreme ce preşedintele tuna şi fulgera împotriva hoţilor şi corupţilor, Băsescu Ştietot tace. De necrezut, nu apare cu steagurile în spate să ne mai zică ceva de la Cotroceni.

Ar fi interesant de aflat cu privire la procesul de tâmpificare şi autominţire a acestei naţiuni câţi foşti sau încă admiratori ai lui Băsescu mai au tăria să se întrebe acum cu un aer gânditor: oare preşedintele ştia ce face al său frate?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel