Urmărește emisiunea live


Preda: Dacă PDL rămâne anti-Băsescu mă voi regăsi în Mișcarea Populară

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, spune că  partidul Mișcarea Populară este o reacție la slăbiciunile arătate de PDL, iar dacă acolo se vor regăsi suporterii lui Traian Băsescu și el se va înscrie în partid.

“Dacă Mişcarea Populară îi va aduna pe suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va continua să se opună preşedintelui, mă voi regăsi în mod cert în Mişcarea Populară. Dincolo de faptul că se doreşte o alternativă la un PDL care este leşinat în acest moment, dacă dincolo de asta Mişcarea Populară va aduna suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va rămâne un partid anti-Băsescu, evident că mă voi regăsi în Mişcarea Populară”, a precizat Cristian Preda,scrie Gândul.

 Preda consideră că apariția partidului Mișcarea Populară este o reacție la slăbiciunile PDL. “Apariţia unui asemenea partid este o reacţie la slăbiciunile pe care le-a arătat PDL, e o alternativă la PDL”, a declarat europarlamentarul democrat-liberal.

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda,   a anunțat, sâmbătă, că Fundația se va trasnforma în partid. “Am decis acest lucru după o consultare cu peste 6.000 de membri pe care i-am întrebat care vor să fie viitorul Fundaţiei Mişcarea Populară: să rămână fundaţie, să se creeze şi un partid alături de fundaţie sau să avem doar Partidul Mişcarea Populară. Majoritatea au decis că vor şi menţinerea Fundaţiei Mişcarea Populară şi un partid Mişcarea Populară”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel