Cristian Popescu Piedone: Am luat la cunoștință un sondaj de pe DC News ... N-aș vrea să umilesc pe cineva

Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone a comentat sondajul DC News de joi, unde figurează cu 52% din preferințele de vot ale cititorilor platformei.

„Astăzi s-a închis un sondaj, pe DC News. Am luat și eu la cunoștință. Nu e vorba de sondaje pe 900-1000 de respondenți, spontane, unde am ieșit cu 10%. În sondajele comandate de ei (de partide) și-au pus candidații. Dar cum spuneam, astăzi s-a închis un sondaj pe DC News și aș dori să îl citiți dumneavoastră, că n-aș vrea să umilesc pe cineva. Am puterea conștiinței. Am peste 52%.”, a precizat Cristian Popescu Piedone, într-o intervenție telefonică la Antena 3-CNN.

Răzvan Dumitrescu: „Acela este un sondaj în rândul cititorilor platformei. E și ăla relevant probabil.”

Cristian Popescu Piedone: „Nu înseamnă că nu poate fi luat în seamă. Sondajele nu se fac pe prietenii. Eu în decursul celor 25 de ani de campanii electorale, pe mine nu m-au interesat sondajele. Singurul sondaj al meu este firul de iarbă pe care calc.”

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Dumitrescu: „Vreau să știu dacă știți ceva despre felul în care veți figura în sondajul pe care îl face coaliția.”

Cristian Popescu Piedone: „În exprimarea mea plastică, domnule Dumitrescu, aș spune coaliției de guvernare un singur lucru - toate calculele lor matematice sunt date peste cap de calculul mulțimii.”

VEZI AICI SONDAJUL DC NEWS: Cristian Popescu Piedone dă peste cap procentele pentru Primăria Capitalei. Sondajul care-l dă câștigător cu peste 50% din voturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel