EXCLUSIV  Cristian Ghinea nu mai este ministrul ZERO fonduri europene. Bogdan Chirieac, surprins: O veste extraordinară. Senzațional!

Foto: Facebook / Cristian Ghinea
Foto: Facebook / Cristian Ghinea

Mugur Ciuvică a dat vestea momentului despre ministrul Cristian Ghinea. 

Mugur Ciuvică susține că Cristian Ghinea a reușit să acceseze 0,02% din fondurile europene. Bogdan Chirieac a intervenit imediat și a spus de ce această noutate este o veste totuși bună.

"Dacă o să aibă vreo problemă domnul Ghinea va fi dacă nu va reuși să aducă suficienți bani pentru organizațiile astea sorosiște, bani europeni. Deocamdată cred că s-a mișcat destul de prost și în zona aia că am citit o știre că în primele două luni, absorbția a fost de 0,02 % din fondurile europene.", a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit imediat, remarcând totuși un progres al ministrului, în contextul în care anterior Cristian Ghinea era numit "Ministrul zero fonduri".

"Deci mi se pare o veste extraordinară. Deci nu e zero pe linie. Păi când a fost prima dată ministru a fost zero pe linie. Acum 0,02, păi e minunat. Senzațional! Deci nu mai e ministrul zero fonduri, e ministrul 0,02% fonduri.", a spus ironic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel