Crin Antonescu vrea să desființeze sectoarele Capitalei

Ceea ce se întâmplă acum în Capitală nu mai poate continua, a declarat președintele PNL, Crin Antonescu, în cadrul unei discuții privind alegerile prezidențiale de anul viitor și despre o candidatură a lui  Sorin Oprescu la acest scrutin.

"Am început să mă gândesc foarte serios la formula desființării, integrării sectoarelor. Ce se întâmplă acum nu mai poate continua Sigur... Sorin Oprescu nu a făcut tot ce a promis în campanie și asta nu se poate imputa tot lui. Oprescu ca primar nu este o deziluzie", a spus șeful PNL.

 Problema desființării sectoarelor Capitalei s-a mai pus în vara lui 2011, când ministrul Dezvoltării de atunci, Elena Udrea credea că acesta este primul pas în cadrul procesului de reorganizare administrativ-teritorială a României.

 "Nu numai că este indicată și utilă, Legea Capitalei este și obligatorie. Pentru că va fi nevoie de o lege care să reglementeze în mod practic activitatea administrației publice locale de la nivelul Bucureștiului", a scris la acea vreme ministrul Turismului pe blogul său.

Elena Udrea a citat din președintele Traian Băsescu și s-a adresat direct Opoziției, vorbind despre avantajele pe care le-ar aduce Legea Capitalei.

 "Repet ceea ce spunea și Președintele la referendumul din 22 noiembrie 2009: băieți, de ce vă e frică nu scăpați, (...). Debirocratizarea, eficientizarea administratiei, bugetul unic al Bucureștiului și strategia de dezvoltare unitară a Capitalei se păstrează pe lista noastra de priorități", mai spunea Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel