EXCLUSIV  Crimă Padina. Comisarul-șef (r) Mihai Untaru: România clanurilor / De unde au bani? Unde e ANAF-ul?

Unsplash
Unsplash

Comisarul-șef (r) Mihai Untaru a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre crima care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în stațiunea dâmbovițeană Padina.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat cu o macetă, la sfârșitul săptămânii trecute, la un hotel din zona montană a județului Dâmbovița. De la o dispută verbală între acesta și mai mulți oameni care participau la o petrecere cu lăutari s-a ajuns la un adevărat conflict în care victima a fost înjunghiată cu o macetă de mai multe ori.

Criminalii au fost prinși de Poliție la scurt timp după comiterea actului și s-a descoperit că aceștia sunt copiii așa-numitei vrăjitoare Sidonia și membri ai clanului Fabian. Aceștia sunt Laurențiu, Louis şi Armando.

L-am contactat pe comisarul-șef (r) Mihai Untaru pentru a vedea care au fost împrejurările în care a avut loc această crimă, având în vedere că cei trei care l-au ucis pe bărbatul de 41 de ani se afișează la petreceri în locații luxoase, cu mașini scumpe și merg în vacanțe în locuri luxuriante din străinătate.

„E vechea poveste a situației clanurilor din România - semidocți, needucați, oameni crescuți nu în spiritul legii, ci în spirit de turmă. Ei au o altă logică în ceea ce înseamnă echilibrul justițiar. Ei nu cred în justiție.

Tot ce este acum este rodul unor activități infracționale dezvoltate de-a lungul timpului de către cei trei. Nu aș spune că acel băiat din Târgoviște, victima, a excelat într-o anumită formă de exprimare. Când te duci într-un asemenea loc și știi ce e acolo, un om cu experiența lui nu avea voie să facă greșelile pe care le-a făcut, dar asta nu scuză infracțiunea de omor săvârșită de cei trei.

Toată povestea de acolo este exact ceea ce se întâmplă în toată România noastră de gradul 2 - românia maneliștilor, a showbiz-ului rău famat și a participanților la astfel de petreceri. Înainte de cazul ăsta a fost cazul cu Salam. E o continuare a poveștilor de Ferentari, de Colentina etc“, a spus Mihai Untaru.

CITEȘTE ȘI      -      Noi informații despre principalul suspect al crimei de la Padina. Dosarul din 2022 care s-a făcut nevăzut

Comisarul-șef (r) Mihai Untaru, întrebări retorice

În ceea ce privește sursele de venit ale criminalilor de la Padina, comisarul-șef Ungaru se întreabă de unde au aceștia bani pentru a se afișa cu mașini luxoase și în locații exclusiviste.

„Cei din Poliție cunosc aceste lucruri de ani întregi. Acești oameni (n.r. criminalii) au crescut protejați de lege, protejați de politicieni, protejați de afaceriști. Iată ce a ieșit! Te duci la petrecere cu macetă? Aia mai e petrecere?

Unde e ANAF-ul? Pe ce cheltuiesc ăștia banii? De unde au bani? Cum poți să-ți plătești impozitul pe un BMW de 40.000 de euro, să mai iei și casco de 2.000 de euro și mai poți și să circuli? De unde venituri? De ce nu întreabă nimeni?“, a conchis comisarul-șef Mihai Untaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel