Noi informații despre principalul suspect al crimei de la Padina. Dosarul din 2022 care s-a făcut nevăzut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Apar noi date despre unul dintre principalii suspecți al crimei de la Padina.

Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani, a fost ucis în urma unei petreceri care a avut loc, în weekend, la un hotel din zona montană Padina, acolo unde se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia, Alina Eremia și Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, el ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori, în urma unui conflict spontan.

VEZI ȘI: Mărturia iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina. "Mă tem pentru viața mea. Sunt foarte periculoși"

Cine sunt suspecții crimei de la Padina

Cei trei suspecți în cazul acestei crime ar fi Laurențiu, Louis şi Armando, fiii vrăjitoarei Sidonia, și fac parte din clanul Fabian. Întrebată despre acest caz, jurnalista Carmina Pricopie a dezvăluit că unul dintre ei are un dosar care nu a trecut de camera preliminară încă din 2022.

"Vorbim despre interlop, despre o vrăjitoare cunoscută. Noi am mai făcut mai multe reportaje despre familia respectivă. Însă, la ultima descindere care a avut loc la clanul Fabian în 2022, s-a finalizat cu nimic.

Pentru că dosarul a fost trimis în judecată în același an pentru înșelăciune pentru unul dintre frați, cel care ar fi l-ar fi tăiat pe bărbatul din Târgoviște în 2022. Și tot din 2022, acest dosar nici măcar nu a trecut de camera preliminară. Nu s-a fixat nici măcar un termen de judecată pe cameră preliminară, pe măsuri și excepții. Nu mai discutăm despre judecarea dosarului pe fond.

VEZI ȘI: Mărturia lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat a fost ucis. "Antonia era foarte marcată, chiar plânsă"

Informațiile care se știu în cest moment, cumva sunt clare. Erau la o petrecere pe zi cu toții. După care s-au mutat la o petrecere cu lăutari, unde era și victima, însoțită de mai mulți membri ai familiei. S-a iscat acolo un conflict. Este clar și evident și din toate declarațiile martorilor, dar și din rapoartele medico-legale că loviturile pe care le-au primit suspecții, pentru că i-am văzut ieri, erau plin de sânge, unu era bandajat și familia susține că ei au fost atacați. Aceste lovituri pe care le-ar fi primit nu le-au pus viețile în primejdie, în timp ce bărbatul în vârstă de 41 de ani este acum la morgă. Deci nu cred că putem vorbi despre o legitimă apărare.

Arma crimei, de negăsit

Sabia, se discută că ar fi fost luată din acel restaurant. Ar putea să fie un obiect din de bucătărie. Arma crimei nu a fost încă găsită. Noi am avut acele imagini din restaurant pe care le-am și difuzat la Antena 3 CNN, imediat filmate imediat după conflict. Acolo a fost o încăierare în toată regula, erau foarte multe persoane prezente acolo, iar atacul a avut loc atât în interiorul acelui restaurant, au ieșit pe undeva în fața restaurantului, până în parcare.

Practic acel om a fost vânat de către cei trei indivizi, potrivit descrierilor martorilor și a celor care au fost acolo. Este interesant care dintre ei a lovit, pentru că dacă unul a lovit și ceilalți l-au ținut practic vorbim despre coautorat.

Acum familia Fabian poate să spună ce dorește. S-au lansat acuzații că și victima făcea parte dintr-un clan. Nu făcea parte din niciun clan. Era un șofer aflat în timpul liber. Îi venise familia din străinătate și era la petrecere cu familia sa. Nici măcar nu erau cazați la hotelul respectiv, spre deosebire de cei din familia Fabian care erau cazați în acel complex", a spus Carmina Pricopie, jurnalist de investigații Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel