Mărturia iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina. "Mă tem pentru viața mea. Sunt foarte periculoși"

Mărturia iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina. "Mă tem pentru viața mea Sunt foarte periculoși" / Foto: Pixabay
Mărturia iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina. "Mă tem pentru viața mea Sunt foarte periculoși" / Foto: Pixabay

Vezi în articol mărturia iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina.

Iubita principalului suspect în cazul crimei de la Padina susține că cei trei fraţi nu aveau cum să aibă la ei macete în club şi că se teme pentru viaţa ei.

"Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul rând.

În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe niciun scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea. Oamenii ăștia au fost atacați.

VEZI ȘI: Cine este bărbatul ucis la petrecerea din Padina. Doi copii au rămas fără tată

Iubita unuia dintre bărbații acuzați de crima de la petrecerea din Padina: Mă tem pentru viața mea

Eu mă tem pentru viața mea. Oamenii ăștia, am înțeles, sunt foarte periculoși, sunt din nu știu ce clan, Ghenosu", a spus iubita unuia dintre bărbații acuzați de crima de la Padina pentru Antena 3 CNN.

"Sunt persoane care nu au profilul prezentat în presă. Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, sunt integrați social, au familii, au surse legale de existență. Cel puțin, acest lucru caracterizează situația inculpaților", a spus, la rândul său, avocatul celor trei suspecți.

Reamintim că o petrecere care avea loc într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, s-a transformat într-o scenă a tragediei sâmbătă noapte, după ce un conflict spontan a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgoviște. Precizăm că în acest caz, trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost prinși și duși la poliție.

Ei au ajuns, luni dimineață, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru a afla dacă vor fi arestați preventiv, în contextul în care procurorii solicită dispunerea acestei măsuri pentru 30 de zile. Anterior, indivizii au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, la capătul unor audieri care au durat o jumătate de zi. Cei trei suspecți ar fi Laurențiu, Louis şi Armando, fiii vrăjitoarei Sidonia, și fac parte din clanul Fabian.

VEZI ȘI: Mărturia lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat a fost ucis. "Antonia era foarte marcată, chiar plânsă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel