EXCLUSIV  Cozmin Gușă, candidat la Primăria Capitalei? Predicțiile lui Ciuvică și Chirieac / video

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Candidatura lui Cozmin Gușă la Primăria Capitalei ar putea complica și mai mult competiția pentru fotoliul de edil al Capitalei, a susținut analistul politic Bogdan Chirieac.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică au analizat posibila candidatură a lui Cozmin Gușă, din partea AUR, la Primăria Capitalei.

„Dacă își va anunța Cozmin Gușă în favoarea AUR, atunci situația la București, în opinia mea, se complică și mai mult, fiindcă va fi un candidat mult mai puternic decât actualul candidat al AUR, al cărui nume nu-l rețin“, a zis Bogdan Chirieac.

„Nu-l reții! Asta voiam să vă întreb, dacă știți cumva cum îl cheamă. Săptămâna trecută am căutat pe net“, a spus Diana Tache.

„Parcă Mihai Enache sau ceva de genul? Sau Mircea Enache?“, a spus Bogdan Chirieac.

„Cred că Mihai Enache“, a spus Diana Tache.

„Indiferent de ce Enache e, candidatura domnului Gușă nu face absolut nimic în București. AUR în capitală e destul de subțire și cred că va fi undeva la 10%“, a zis Mugur Ciuvică.

„Eu cred că va fi mai mult decât are Enache. Să așteptăm ca domnul Gușă să-și anunțe candidatura“, a mai zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel