EXCLUSIV  Cosette Chichirău, reclamată: O să mă apăr. Protestul asta a vrut să spună

USR - Cosette Chichirau
USR - Cosette Chichirau

Parlamentarul USR Cosette Chichirău a reacţionat în cazul plângerii făcute de eurodeputatul Cătălin Ivan şi partidul PRODEMO la CNCD. Aceasta a spus, în exclusivitate pentru DC NEWS, că nu a făcut nimic greşit la mitingul de la Iaşi, dar şi că protestatarii nu pot fi asociaţi cu USR, aceştia neavând calitatea de membri. 

"Nu am încurajat acest comportament. Oamenii, protestatari, nu erau asociaţi cu niciun partid. Nu erau membri USR, nu erau asociaţi cu USR. Pur şi simplu, am pus nişte fotografii şi live-uri de la faţa locului. Cred că ce a deranjat este că am spus că asta e limba pe care ei o înţeleg, adică anumite persoane acceptă să îşi vândă votul pe un litru de ulei. Ei nu protestau împotriva sărăciei. Nimeni nu urăşte oamenii săraci, mie chiar mi-a fost milă de ce am văzut acolo. Cred că protestul acesta, al banilor aruncaţi, exact asta a vrut să spună. Că există oameni care îşi vând votul. O să mă apăr, nu consider că am discriminat împotriva cuiva şi cu atât mai puţin împotriva oamenilor săraci", a replicat parlamentarul Cosette Chichirău. 

Reamintim că europarlamentarul Cătălin Ivan şi PRODEMO au sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu privire la "umilinţele" la care au fost supuse unele persoane în timpul mitingului electoral din 9 mai de la Iaşi, cărora le-au fost aruncate bancnote de 1 leu, precum şi cu privire la "încurajarea acestor discriminări" de către parlamentarul USR Cosette Chichirău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel