Corupția Ucide, mișcare în ziua Congresului PSD

Corupția Ucide a anunțat ce mișcare va face pe 10 martie în ziua Congresului Extraordinar al PSD.

"Flashmob - Congresul Extraordinar al Corupților din România: Partidul Simulăm Democrația

În data de 10 Martie, vom avea ocazia să-i privim în ochi pe cei care ne-au mințit de aproape 3 decenii și care mai bine de un an de zile încearcă să salveze membrii partidului de închisoare, decapitând Justiția.

Congresului Extraordinar - PSD va avea loc la Sala Palatului, în data de 10 martie, la ora 11.

Vor fi două acțiuni:

1. La ora 10.30 vom face o acțiune tip #VăVedem. Îi vom aștepta la intrarea în Sala Palatului cu pancarte pe care vor fi scrise minciunile pe care le-au spus atât în campania electorală cât și în peste un an de guvernare. O să fie un protest mut, asemănător cu acțiunea celor de la VăVedem din Sibiu.

2. Dupa flashmob-ul #VăVedem - până când se va termina congresul îi vom fluiera, huidui și vom aduce la noi găleți pline cu alimente de baza, care urmează să treaca printr-o nouă scumpire (lapte, ouă, ulei, faina, malai, roșii, pâine, carne, etc.) .

*Toate produsele vor fi donate unor nevoiași

Astfel le vom atrage atenția că nivelul de trai din Romania este din ce in ce mai scăzut, că sunt incompetenți și că tot noi, cetățenii de rând, ne-am săturat să fim furați și că suntem sătui să ne risipească banii. Salariile nu au fost mărite după modificările codului fiscal. Corupția și inflația din Romania au ajuns la cote istorice, la fel și cursul valutar (valoarea unui euro se apropie de 4.7 lei)

[citeste si]

Sunt anunțate creșteri semnificative în perioada imediat următoare la alimentele de bază. Creșteri care se datorează scumpirii carburanților, a instabilității economice, a incompetenței și eșecurilor guvernamentale ale PSD. (Probabil că suntem singura țară din lume care a schimbat trei guverne în decursul unui an)", se arată pe pagina Corupția Ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel